LOGO.jpg
CARTELL 2021.jpg
WhatsApp Image 2019-07-04 at 23.06.26.jp

Missa de Congregants

"Benvolguts,
Complint amb les nostres antigues tradicions, un cop al mes la Congregació celebra la Missa de Congregants.
En ella, seguim el nostre deure de pregar per les ànimes dels congregants difunts, especialment pels que han mort al llarg del mes; fet que recordem als familiars i amics dels difunts per si volen assistir-hi. 
Però no només celebrem la Missa de Congregants per pregar pels difunts, sinó també per reunir-nos en comunitat, aplegant-nos els congregants i devots de la Mare de Déu dels Dolors. Celebrar tots junts la fe cristiana pot ajudar, sens dubte, a saber estimar millor a la Mare Dolorosa i a saber més els uns dels altres.
Conscients que alguns congregants no poden apropar-se a l’església per problemes de salut o perquè viuen a la residència o fora de la vila, la Congregació i la Parròquia retransmetrem la Missa de Congregants pel canal de YouTube “Dolors Bellpuig”. La primera retransmissió serà aquest proper diumenge 26 de setembre.
Us esperem cada últim diumenge de mes a l’església Parroquial de Sant Nicolau de Bellpuig a les 12 del migdia per celebrar la Missa de Congregants

Festivitat Mare de Déu dels Dolors  

Actes de la Festivitat dels Dolors:

Dia 26 de març de 2021

A les 10.00 hores: Missa a la Parròquia

A les 12.00 hores: Missa solemne

Amb el temps oportú s'anunciarà l'hora del ROSARI DELS SET DOLORS

             PRIORS 2021

Benvolguts congregants i convilatans, tenim el goig d'anunciar-vos els Priors de la Festivitat dels Dolors de l'any 2021

Enguany aquest gran honor recau en el Prior, el Sr. Bogdan Adam Budz i la Priora, la Sra. Zuzanna Budz.

Tanmateix anunciem que tindran el goig d'acompanyar-los com a Discrets, el Sr. Jakub Budz i el Sr. Rafał Cielniak com a Discretes, la Sra. Karolina Cielniak i la Sra. Zínia Pascual Balagué.

Els felicitem pel seu nomenament i els desitgem una celebració ben joiosa.